Umami Barcelona

Umami Barcelona

Qui som?

umami barcelona, neix de l’esperit inquiet d’uns barcelonins, que van sentir la necessitat d’ajuntar-se professionalment per apropar el món del vi i la gastronomia al públic en general, tant professionals com amateurs, locals i turistes.

Vam creure que conèixer i descobrir tot el que aquest fascinant món podia aportar, havia de ser la base del nostre treball. Per això hem creat i oferim serveis personalitzats als nostres clients, basats en l’excel·lència, l’originalitat, el respecte al medi i el desenvolupament de l’economia local.

Raó per la qual el nostre treball es centra en donar a conèixer una “altra” Barcelona enogastronòmica, mitjançant tasts, tallers, sortides enoturístiques i esdeveniments.

umami barcelona no és només una empresa, és una filosofia i una manera d’entendre aquesta passió.

Filosofia

umami prové del japonès i es defineix com el 5è gust, un gran desconegut per a molts i que en definitiva és la fusió dels conceptes umai (deliciós) + mi (sabor).

Per aquesta raó ens diem umami barcelona, perquè vam néixer amb la idea de ser allò que precisament sorprèn, allò que potenciï, intensifiqui i sigui capaç d'integrar totes les possibilitats que el món de la Gastronomia i el Vi són capaços d'oferir.

Darrera d’umami barcelona es troba un gran equip de sommeliers i gastrònoms, experts en el món de la publicitat, comunicació, formació, producció i organització d'esdeveniments enogastronòmics.

Encara que no ens volem definir només com uns professionals a l'ús, molts de nosaltres hem crescut entre fogons, ens hem criat entre serveis de sala, ens hem apassionat i enamorat de la feina que es realitzen a les vinyes, deixant-nos sorprendre i emocionar en descobrir quina història s'amaga darrere del destapament d'un vi. Ens uneix i vivim en primera persona la nostra passió per la Gastronomia i el Vi.

Som el resultat de l'experiència i del coneixement que tenim del sector, per això umami barcelona compta amb un espai físic "per a i pels professionals”, perquè sostenim que el que ens enriqueix és poder unir  sinergies amb projectes i persones que creuen fermament en el que fan d’una manera participativa i col·laborativa.

Apostem fermament per la nostra identitat cultural, arrelada en el nostre patrimoni enogastronòmic i en la tradició. Ens mou el respecte pel medi, la sostenibilitat i el treball conjunt amb els productes de proximitat; sense deixar de banda la resta de territoris, que com un bon maridatge, permeten que la fusió cultural sumi i ens aporti un valor nou.

Ens definim com devoradors incansables de Barcelona, ‌‌dels seus carrers, places, bars, restaurants i comerços. Trobant-nos emplaçats al barri de Gràcia, districte que ha aconseguit conservar amb el pas del temps el seu caràcter propi, gràcies en part a la seva gent, a la seva gran riquesa associativa i al seu gran ambient.

umami barcelona a banda de ser un espai de creacions enogastronòmiques, té una àmplia visió de les possibilitats que el sector pot oferir. No concebem les idees i els projectes com un treball més a exercir, sinó que anem molt més enllà, buscant crear sensacions i experiències, a través de la comunicació, formació, l’enoturisme i l'organització d'esdeveniments. Som atrevits, intrèpids, creatius i tenim la necessitat de seguir aprenent cada dia, perquè som amants del que fem i tenim ganes de compartir-ho amb tu.

L'Equip

Victoria Ibáñez Victoria Ibáñez

Founder, CEO & Sommelier

Daniel Gómez Daniel Gómez

Producer Manager

Pau López Pau López

Founder & Sommelier

Col·laboradors

Armand Paintings
Natàlia Sanahuges
Vincelona
+ACCES
Maria Rigol Ordi
Vinyes Domènech
Carregant...
x
X