Umami Barcelona

Umami Barcelona

Mauri Rafa

Wine & Food Local Guide
mauri@umami.barcelona

En Mauri és Enginyer Informàtic per l’UPC, durant molts anys va treballar per diverses consultores en projectes nacionals i internacionals, en l’àmbit de la gestió per processos, intel·ligència de negoci i altres disciplines. Finalment opta per escoltar el seu cor i decideix fer el pas per dedicar-se al què realment l’apassiona i el fa vibrar: el món dels vins i tot el seu entorn.

Sommelier per l’escola d’hostaleria Sant Ignasi (Jesuïtes de Sarrià) al 2013, a partir d’aleshores realitza tasques relacionades amb la sumilleria i gastronomia. Cofundador de Barcelonear, una empresa d’activitats de lleure per a turistes foodies, al voltant de la nostra cultura gastronòmica i vinícola a la ciutat comtal. Ha treballat de sommelier al Restaurant La Sal, així com tasques d’assessorament a restaurants, preparació de cartes de vins i actualment representa a diversos cellers catalans per a ajudar-los a exportar vi cap al Brasil.

Nascut i criat a Barcelona, es considera 100% barceloní. Es segueix emocionant com un nen quan visita un país nou, quan tasta un nou sabor, descobreix un nou vi... hedonista, li agrada cuinar, gaudeix menjant i encara més amb un bon vi, amant d’una bona conversa i gaudir en companyia dels seus amics. Si vols fer feliç al Mauri, dóna-li un bon vi... la resta vindrà sol!

Col·laboradors

Maria Rigol Ordi
Finca Parera
Vinyes de l'Albà
Alta Alella
La Vinyeta
Viladellops
Vinyes Domènech

 

 

Carregant...
x
X