Umami Barcelona

Umami Barcelona

V Jornades Gastronòmiques de la Galera

· On? Alcanar / l'Ampolla / l'Ametlla de Mar / Sant Carles de la Ràpita
· Quan? Del 9 de febrer al 4 de març de 2018

Els quatre municipis mariners s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

És la protagonista de molts plats, especialment d’arròs, a les Terres de l’Ebre, i per això no és estrany que hi dediquin unes jornades gastronòmiques. El mes de febrer, i fins al 4 de març, Alcanar homenatja la galera amb unes jornades en què participen els restaurants del municipi, amb menús de degustació perquè els visitants puguin gaudir dels millors plats preparats amb aquest crustaci.

Les Jornades celebren enguany la cinquena edició, totalment consolidades com una de les cites gastronòmiques imprescindibles del sud del país i que uneix als fogons, a més dels restaurants d’Alcanar, els hostalers de l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita.

Font: Terres de l'Ebre

També et pot interessar

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Col·laboradors

Maria Rigol Ordi
+ACCES
Vinyes de l'Albà
La botiga gurmet
Armand Paintings
Vincelona
Carregant...
x
X