Umami Barcelona

Umami Barcelona

Tast + Documental 'Fermentación Espontánea'

· On? Umami Barcelona
· Quan? 14 de març de 2018
· Hora? De 19:30h a 21:30h

PROJECCIÓ DOCUMENTAL ‘FERMENTACIÓN ESPONTÁNEA’   

Vam visionar ‘Fermentanción Espontánea’ el documental que va guanyar el Premi al millor documental en l’edició del Most Festival al 2016 i que està basat en el llibre ‘Raíces del vino natural, un año de viña’.

Un viatge de 48 minuts de nord a sud del país, amb la vinya i el vi com a decorat. Una reflexió del vi natural a través dels productors més representatius i les opinions de reconeguts sommeliers. Un retrat dels vins naturals com a l’expressió més pura del que és un vi, del terroir que el representa i de les persones que l’elaboren.

Vam contar amb la presència de la Clara Isamat, sommelier i fotògrafa, a més de directora del documental i autora de ‘Raíces del vino natural, un año de viña’ que ens va explicar de primera mà la seva experiència a l'hora de dur a terme una projecte tan apassionant.

També ens va acompanyar la Barbara Magugliani del Celler la Gutina, amb la que vam tenir l'oportunitat de parlar sobre el seu territori i paisatge de l'Alt Empordà, a través dels seus vins.

TAST MAR I VI + LA GUTINA

Vam gaudir dels vins de:

Clara Isamat

  • Mar i Vi 2016 – Elaborat amb Rubèn Parera de Finca Parera.
  • Mar i Vi 2017  - Elaborat al Celler la Gutina i presentant en exclusiva a Umami Barcelona.

Celler la Gutina

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Col·laboradors

Vinyes de l'Albà
Finca Parera
Vinyes Domènech
Armand Paintings
+ACCES
Casal dels Infants
Carregant...
x
X