Umami Barcelona

Umami Barcelona

Tast amb Celler Gelamā

ˇ On? Umami Barcelona
ˇ Quan? 28 de marį de 2018
ˇ Hora? De 19:30h a 21:30h

Gelamà és un dels cellers més antics de l'Alt Empordà. Després de 75 anys d'inactivitat, l'any 2007 els descendents de la família van convertint-se així en un dels primers cellers que productors de vins mono varietals de l’Empordà.

Igual que van fer els seus avantpassats en els anys 20, Gelamà es va reinventar a si mateix i va començar a produir vi escumós, convertint-se així en l'únic fabricant de vi escumós de la DO Empordà de producció pròpia.

La finca Gelamà consta de 14 hectàrees i està repartida en diverses vinyes on es conreen, de forma ecològica, diferents varietats de raïm: garnatxa negra, macabeu, carinyena, merlot, syrah i cabernet. Per a la fermentació utilitzan àmfores, creant així sabors i productes únics, com per exemple vi escumós (cava) ancestral i vi escumós Blanc de noir de Garnatxa, entre uns altres.

Vam tastar amb Roger Rius durant la sessió 4 vins:

  • 4 grapes - 2017 NOVETAT en exclusiva, un blanc de noirs de garnatxa negra 
  • Intens - 2016 
  • Arbre blanc - 2015 
  • Ancestral macabeu - 2016 

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Colˇlaboradors

Finca Parera
Natālia Sanahuges
Maria Rigol Ordi
La botiga gurmet
Vinyes de l'Albā
Vincelona
Armand Paintings
Carregant...
x
X