Umami Barcelona

Umami Barcelona

Taller de vins & postres de Nadal en Alta Alella

ˇ On? Centre d'Enoturisme Alta Alella
ˇ Quan? 6 de desembre de 2017
ˇ Dies? Dimecres
ˇ Hora? 11:00h

Donem la benvinguda al Nadal amb un taller de vins & postres a càrrec de Quatrepams, Cuina Intinerant i l’equip d’Alta Alella!

Us proposem un taller de postres per rebre el Nadal i el Nou Any d'una manera molt dolça! Farem 3 receptes diferents en les que treballarem elaboracions de pastisseria amb tècniques variades i molt senzilles de realitzar a casa. Elaborarem Flocs de xocolata blanca i coco, Pastisset de neu i ametlles i Cheesecake amb esfera de fruits vermells; per sorprendre als nostres convidats i família! Cada recepta perfectament maridada amb vins i caves Alta Alella.

Mirgin: una bona ocasió per descobrir o redescobrir els AA MIRGIN LAIETÀ · AA BLANC DE NEU i AA DOLÇ MATARÓ.

El taller inclou: tot el material i productes necessaris, guia i receptes del taller i adreces útils. Durada: 2hs aprox

Dimecres 6 de desembre a les 11:00h al centre d’ enoturisme Alta Alella
Preu: 30 euros · 3 postres · 3 vins. Places limitades

Reserves d’entrades:+34 628 624 182 enoturisme@altaalella.wine

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Colˇlaboradors

Vinyes Domčnech
Finca Parera
Vincelona
+ACCES
Carregant...
x
X