Umami Barcelona

Umami Barcelona

Taller de poda i esmorzar de forquilla a Bouquet d’Alella

· On? Bouquet d'Alella
· Quan? 11 de febrer de 2018
· Hora? De 10:00h a 14:00h

T’agradaria gaudir d’un esmorzar de forquilla entre vinyes? Vols aprendre i sentir com es poda una vinya? El celler Bouquet d’Alella t’ofereix una manera diferent de gaudir d’un diumenge d’hivern entre vinyes!

Després d’una sessió de poda dirigida per les vinyes et prepararan un esmorzar cuinat pel restaurant Slow Food de la Ruta del Vi DO Alella Els Garrofers d’Alella, tot maridat amb els vins de Bouquet d’Alella.

L’esmorzar consisteix en: tassa d’escudella calenta, amanida de verdures d’hivern, coca de bolets ecològics i formatge d’ovella, truita de carxofes ecològiques, pastís de carbassa i tubercles, pa antinc fet a casa amb tomàquet sucat i oli ecològic, escuma de iogurt amb mel i galeta, pastís de xocolata i garrofa i aigua i cafè.

El preu inclou:

• Taller de poda
• Esmorzar de forquilla
• Vins Bouquet d’Alella
• Aigua, postres i cafè.
• Visita guiada per les vinyes i el celler.

Preu per persona: 35 € (adults) i 15 € (nens fins a 10 anys).
Durada aproximada de 4 hores.

Places limitades. Més informació i reserves a enoturisme@bouquetdalella.com i al telèfon 626 683 154

Font: Enoturisme DO Alella

· Reserves: enoturisme@bouquetdalella.com
· Reserves: 626 683 154

També et pot interessar

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Col·laboradors

Vinyes Domènech
Vinyes de l'Albà
+ACCES
Natàlia Sanahuges
Finca Parera
Maria Rigol Ordi
Carregant...
x
X