Umami Barcelona

Umami Barcelona

Poda i esmorzar de forquilla de Can Cabús al Paratge Vallcirera

· On? Celler Alta Alella
· Quan? 28 de gener de 2018
· Hora? De 10:00h a 12:30h

El proper 28 de gener us convidem a parlar i compartir la passió per la terra i la vinya amb un taller de poda amb dos membres importants de l’equip d’Alta Alella! Donem la paraula a Jaume Basses i Jordi Pinto: dos apassionats de la vinya i el vi que compartiran els seus coneixements i experiència amb nosaltres.

Durant el taller, tindrem l’oportunitat de conèixer la importància de la poda i posar-la en pràctica de primera mà a les vinyes de Vallcirera. El Paratge Vallcirera és un dels 12 paratges recentment reconeguts per la DO Cava per les seves condicions climàtiques i geològiques que donen lloc a un raïm de qualitat excepcional per un cava de característiques singulars. 

Amb tal d’apropar-nos a la cuina tradicional i de temporada, l’activitat anirà acompanyada d’un esmorzar de forquilla per llepar-se els dits elaborat pel xef Joan Quer (Can Cabús). Com no podia ser d’altra manera, durant l’esmorzar tastarem vins i caves d’Alta Alellla davant les vinyes i amb vistes al mar! No us ho perdeu!

Font: FB Alta Alella

· Preu: 20€
· Reserves: enoturisme@altaalella.wine

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Col·laboradors

Privat Events
Natàlia Sanahuges
Vinyes Domènech
Viladellops
La Vinyeta
Vinyes de l'Albà
Maria Rigol Ordi
Carregant...
x
X