Umami Barcelona

Umami Barcelona

Nova edició de la Ruta de Tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal amb Albet i Noya

· On? Albet i Noya
· Quan? Del 9 de juny al 4 d'agost de 2018

Aquest cap de setmana s’inaugura a Sant Pau d’Ordal la 13a edició del Mercat del Préssec de l’Ordal, que reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès i proposa, durant els caps de setmana de juny, juliol i agost, un complet programa d’activitats amb aquesta fruita de secà com a protagonista.

Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants de la vila, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal ​on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pel xef de Sant Pau d’Ordal Pere Massana, del restaurant Cal Pere del Maset, i Santi Amigó, de Cal Xim.

Enguany, com a novetat, s’incorpora a l’activitat un t​ast de melmelades de préssec a càrrec de Les Filos, un projecte emprenedor d’una família de Lavern que van decidir elaborar confitures i almívars amb els presseguers que tenien a la seva finca com a alternativa a la simple recol·lecció.

La ​Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal tindrà lloc durant els caps de setmana de juny, juliol i agost (16/6, 8/7, 14/7, 29/7, 4/8). Just en arribar es farà una visita al celler on es podrà conèixer la història del primer vi ecològic de l’Estat, el procés d’elaboració i alguns dels projectes experimentals que es tenen en marxa. Tot seguit, el grup es desplaça a Sant Pau d’Ordal per visitar el mercat i iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble.

Enguany els maridatges seran els següents:

  • A Cal Xim: ​Milfulls de préssec de l'Ordal marinat i a la brasa amb fetge d'ànec a la brasa amb l’escumós Efecte Brut Reserva.
  • A Cal Pere del Maset: "​Gazpatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el  vi blanc 3 Macabeus 2016 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014

Dates i informació:  Juny (dissabte 16).  Juliol (diumenge 8, dissabte 14 i diumenge 29). Agost (dissabte 4)

Horari i punt de trobada: 10.30h a Albet i Noya (Can Vendrell de la Codina)

Preu: 16€/persona

Indispensable reserva prèvia a ​visita@albetinoya.cat ​o trucant al T.93.899.48.12

· Reserves: visita@albetinoya.cat
· Reserves: 93 899 48 12

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Col·laboradors

Natàlia Sanahuges
Casal dels Infants
Dejavins
La botiga gurmet
Finca Parera
+ACCES
Carregant...
x
X