Umami Barcelona

Umami Barcelona

Descobrir el celler Cal Teixidor Enoturisme

· On? Umami Barcelona
· Quan? 28 de novembre de 2018
· Hora? De 19:30h a 21:00h

Cal Teixidor és una masia que data del 1751 aprox. I des de sempre han estat arrelats a la producció de vi, fins que al 1986 amb l’entrada a la CEE i els nous requeriments de sanitat deixen de fer-ho i comencen a vendre el raïm a cellers elaboradors de la zona.

Al 2015 de mans d’en Josep Casañas comencen novament a produir un vi monovarietal d'una sola vinya de xarel·lo, en homenatge als avis d’en Pep.

Cal Teixidor que ha dignificat les varietats locals, ha apostat en tot moment per la macabeu, el xarel·lo, xarel·lo vermell i la subirat parent, amb una filosofia de cultiu de vins monovarietals i d’una sola vinya.

Elaboren vins que no deixan a ningú indiferent. Vins que dignifiquin el territori. Vins naturals, petites joies i petites microvinificacions. Vins que neixen fruit de la passió del Josep per elaborar vins amb caràcter propi.

Al 2018 han vinificat solament vins escumosos i 3 o 4 experiments de vi tranquil, on en un d’ells està implicada la Victòria Ibàñez d’Umami Barcelona.

En aquesta nova sessió de ‘Descobrir un celler’ vam tenir l’oportunitat de tastar:

  • Cal Tusac, la vinya de 1955 (Xarel.lo 2015).
  • Cal Tusac 55 + 74 (Xarel.lo Macabeu 2016).
  • Masia Cal Salines (Subirat Parent 2016).
  • Masia Cal Salines - Brut Nature Reserva (Subirat Parent 2016).
  • Xarel.lo vermell 2016 (Vi experimental)
  • Xarel.lo vermell 2017 (Vi experimental)
  • Mistela de la bota de l'avi (Vi dolç)

També et pot interessar

Tast + Taller Artístic
Umami Barcelona
20€

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Col·laboradors

Casal dels Infants
Vinyes Domènech
Divinos & Divinas
+ACCES
Vinyes de l'Albà
Vincelona
La botiga gurmet
Carregant...
x
X