Umami Barcelona

Umami Barcelona

Campanya Gastron˛mica del Peixopalo

Ě On? Sant Feliu de GuÝxols
Ě Quan? Del 14 de febrer al 29 de marš de 2018

Un any més, el peixopalo!

A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir en aquesta zona el peixopalo (bacallà sec).

Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX; així, fou ràpidament assimilat a la dieta de la nostra ciutat i, alhora va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra.

Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d’un plat de tota la vida que ens desperta els sentits.

Font: Visit Guíxols

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

ColĚlaboradors

Vinyes DomŔnech
Vinyes de l'AlbÓ
+ACCES
Armand Paintings
Casal dels Infants
Maria Rigol Ordi
NatÓlia Sanahuges
Carregant...
x
X