Umami Barcelona

Umami Barcelona

Campanya Gastroṇmica del Peixopalo

· On? Sant Feliu de Guíxols
· Quan? Del 14 de febrer al 29 de març de 2018

Un any més, el peixopalo!

A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir en aquesta zona el peixopalo (bacallà sec).

Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX; així, fou ràpidament assimilat a la dieta de la nostra ciutat i, alhora va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra.

Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d’un plat de tota la vida que ens desperta els sentits.

Font: Visit Guíxols

També et pot interessar

Tast + Taller Artístic
Umami Barcelona
20€

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Col·laboradors

Finca Parera
Vinyes de l'Albà
Vincelona
Natàlia Sanahuges
Maria Rigol Ordi
Divinos & Divinas
Carregant...
x
X